Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KOIRATANSSIN  ALKEISKURSSI  TUIJAN  KOIRAHALLILLA 

 

Koiratanssi on laji, jossa koira ja ohjaaja suorittavat musiikin tahdissa ennalta suunnitellun koreografian. Koiran liikkeet koostuvat tottelevaisuus- ja aktivointiliikkeistä.

Koiratanssissa kilpaillaan aina MM-tasolla asti. Kilpailulajeja ovat freestyle (vapaatanssi) ja HTM (seuraaminen musiikin tahdissa).

Koiratanssi on Kennelliiton virallinen laji ja siinä voi saavuttaa koiratanssivalion arvon.

 

Alkeiskurssilla opetellaan perusliikkeitä ja niiden yhdistämistä, esineiden ja rekvisiitan käyttöä sekä käydään läpi musiikin valintaa, ohjaajan liikkumista, koreografian tekemistä sekä tehdään pieni tanssiesitys. Kurssi sisältää kuusi kokoontumiskertaa. Kurssi käy minkäikäiselle tai -kokoiselle koiralle tahansa, liikkeet valitaan jokaiselle koiralla sopiviksi.

 

Kouluttajana toimii Tiina Paavola kahden koiratanssivalionsa kanssa. Tiina on harrastanut koiratanssia vuodesta 2006 ja on kahden eri koiran kanssa edustanut Suomea koiratanssin maajoukkueessa. Tiinalla on koiratanssin koulutusohjaajan pätevyys. Lisätietoja Tiinasta ja hänen koiristaan löytyy netistä www.tiinajakultaiset.fi sekä facesta Tiina ja Kultaiset Sani ja Sindy.

 

Kurssi toteutetaan lämpimässä,isossa hallissa osoitteessa Otto Korhosen katu 1, Littoinen.

Ensimmäinen kerta kestää 1h30min sisältäen teoriajakson, viimeinen kerta kestää saman verran ja muut kerrat kestävät tunnin. Kurssikertojen väliin jätetään riittävästi aikaa, jotta koirille ehditään opettaa perusliikkeitä, joista kootaan koreografiat.

Kokoontumiskertojen välillä koirakoilla on ohjaajan tuki ja apu käytettävänään oman facebook-ryhmän avulla.

Ryhmään otetaan max 8 koirakkoa, mutta ryhmä toteutuu jo neljällä koirakolla.

Kurssin hinta on 108e ja ilmoittautua voit nettisivujen yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla (tiinamaija.paavola@gmail.com), tekstiviestillä tai soittamalla (040 5890741). Lisätietoja saat tarvittaessa samoista kanavista :).

 

Kurssikerrat: aikataulu tulossa...

 

Tervetuloa rennolle ja hauskalle koiratanssikurssille!


©2017 TUIJAN KOIRAKOULU, TOTTELEVAISUUSKURSSIT, PENTUKURSSIT SEKÄ YKSITYISTUNNIT - suntuubi.com